Altijd een blije klant.

Werken in onze winkels, betekent werken in een hecht team met veel kennis! Iedereen gaat voor de blije klant, elke dag opnieuw. We hebben ruim 160 winkels door heel Nederland en groeien nog steeds. Komend jaar willen we meerdere nieuwe winkels openen. 

Wil jij in een van onze hechte teams aan de slag? Bekijk hieronder wat elke functie bij ons inhoudt.

Wat doe je als:

Eigen Welkoop cao.

Werken bij Welkoop is niet alleen heel erg leuk, er wordt ook goed voor je gezorgd. We hebben onze goede arbeidsvoorwaarden vastgelegd in een eigen cao. Zo krijg je op zon- en feestdagen extra betaald én profiteer je van mogelijke loonstijgingen. 

Onze winkelformule.

De komende jaren bouwen we al onze winkels om in stijl met onze winkelformule. Dat betekent dat vakkennis van onze medewerkers nóg meer centraal staat!

Loop je de winkel binnen dan adem je het buitenleven! Elke klant krijgt het beste advies op het gebied van tuin, dier of kleding. Een grondtest? De klant neemt wat aarde mee, wij voeren de test uit. Ook wegen we honden en katten om een passend voedingsadvies te geven.

Werken in een nieuwe formule winkel?
Jij weet wat te doen.

Laat jij Nederland genieten van het buitenleven?

Onze winkelformule ademt het buitenleven. We willen klanten laten genieten van alles rondom hun thuis. Een balkon, tuin, weiland, wel of geen dieren... het maakt niet uit. Welkoop medewerkers geven graag een passend advies.

Zij maken het verschil
Lees de verhalen van onze collega's.

Meld je aan voor onze Vacature Wekker.