Ruimte voor groei & ambitie.

Welkoop groeit. We hebben ruim 160 winkels en de komende tijd komen daar nog tientallen nieuwe winkels bij. Dit betekent dat er veel leuke uitdagingen liggen op alle afdelingen. Groei en ambitie gaan gepaard met enthousiasme, maar ook met hick-ups en momenten dat we weer even een pas op de plaats moeten maken om daarna echt verder te kunnen. Kortom: het is een super leuke en interessante fase om aan boord te stappen bij Welkoop. Nieuwe ideëen worden omarmd, eigenaarschap wordt toegekend en je krijgt alle vrijheid om je rol in te vullen.

Past bovenstaande bij jou? Kijk dan eens of er een leuke vacature open staat! 

Een fijne werksfeer.

De sfeer bij Welkoop is informeel. Iedereen loopt makkelijk bij elkaar binnen en helpt elkaar. We zijn professioneel en collegiaal én nog klein genoeg voor prettige korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en echt impact kunt maken.

Werksfeer Welkoop

Onze visie op HR.

Onze medewerkers maken het verschil in onze branche, zij weten wat te doen! Daarmee zijn onze medewerkers de belangrijkste resource voor het succes van Welkoop! Wij helpen, coachen en faciliteren medewerkers, teams en leidinggevenden om zowel persoonlijk en als team te kunnen groeien en bloeien. We zijn dit jaar in ons medewerkersonderzoek beoordeeld met 'uitstekend'. Daar zijn we trots op!

Emiel Berg 
HR Manager

Splinternieuw & heerlijke lunch.

In 2020 zijn ons Servicekantoor en Distributiecentrum opgeleverd. Alles is dus splinternieuw en goed geregeld. Licht, modern, de nieuwste in hoogte verstelbare bureaus, dubbele beeldschermen en fijne vergaderruimtes.
Werken bij Welkoop Servicekantoor

Meld je aan voor onze Vacature Wekker.