Ruimte voor groei & ambitie.

Welkoop groeit. We hebben 154 winkels en de komende tijd komen daar nog tientallen nieuwe winkels bij. Dit betekent dat er veel leuke uitdagingen liggen op alle afdelingen. Groei en ambitie gaan gepaard met enthousiasme, maar ook met hick-ups en momenten dat we weer even een pas op de plaats moeten maken om daarna echt verder te kunnen. Kortom: het is een super leuke en interessante fase om aan boord te stappen bij Welkoop. Nieuwe ideëen worden omarmd, eigenaarschap wordt toegekend en je krijgt alle vrijheid om je rol in te vullen.

Oh ja... door de groei hebben we wel extra behoefte aan processen. We willen niet gevangen raken in allerlei lange procedures, maar we moeten het wel wat meer stroomlijnen.

Past bovenstaande bij jou? Kijk dan eens of er een leuke vacature open staat! 

Splinter, splinternieuw.

In 2020 zijn ons Servicekantoor en Distributiecentrum opgeleverd. Alles is dus splinternieuw en goed geregeld. Licht, modern, de nieuwste in hoogte verstelbare bureaus, dubbele beeldschermen en fijne vergaderruimtes.

Onze visie op HR.

Onze medewerkers maken het verschil in onze branche, zij weten wat te doen! Daarmee zijn onze medewerkers de belangrijkste resource voor het succes van Welkoop! Wij helpen, coachen en faciliteren medewerkers, teams en leidinggevenden om zowel persoonlijk en als team te kunnen groeien en bloeien. We zijn dit jaar in ons medewerkersonderzoek beoordeeld met 'uitstekend'. Daar zijn we trots op!

Emiel Berg 
HR Manager

Leuke uitjes.

De sfeer bij Welkoop is informeel. Iedereen loopt makkelijk bij elkaar binnen en helpt elkaar. De personeelsvereniging organiseert meerdere keren per jaar leuke uitjes. Zo leer je elkaar ook buiten je werk om goed kennen. En dat merk je!

Meld je aan voor onze Vacature Wekker.