Onze goede arbeidsvoorwaarden.

Werken bij Welkoop in een van onze winkels betekent samenwerken met plezier en ambitie! Welkoop heeft een eigen cao. Je krijg bij ons goede arbeidsvoorwaarden en veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wat kan je verwachten.

1. Een goed salaris.

Goed werkgeverschap vinden we belangrijk. Als je bij ons komt werken, weet je waar je aan toe bent. In elke vacature zie je de salarisrange die bij de functie hoort. Wel zo transparant. En je kunt ook groeien. Jaarlijks hebben we Performance Management én je lift mee op cao verhogingen vanuit onze Welkoop winkel cao. 

2. Vakantie & vrije tijd.

Als je in onze winkels werkt, heb je recht op 24 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband. Dit bestaat uit 20 wettelijke verlofdagen en 4 bovenwettelijke verlofdagen. Ben je 50 jaar of ouder? Dan krijg je er elke 5 jaar, 1 vakantiedag bij! 

3. Eindejaarsuitkering én resultatenuitkering.

Bovenop je salaris en 8% vakantiegeld krijg je bij een heel aantal Welkoop winkels een eindejaarsuitkering van 2.5% van je bruto jaarsalaris en een resultatenuitkering. Een leuk extraatje! 

Onze franchise winkels hanteren hierin eigen voorwaarden. In de vacatures zie je of deze extra van toepassing is.

4. Reis bewust met fiets, trein of auto.

Jij bepaalt zelf hoe je naar de winkel reist. Reis je met de auto? Dan krijg je een km vergoeding van €0,23 (tussen de 10 en 30 km enkele reis). Wil je met de fiets? Dan kan je bij een heel aantal van onze winkels gebruik maken van ons fietsplan en een mooie fiets aanschaffen! 

6. 20% personeelskorting

Houd jij, net als wij, van alles wat met tuin en dier te maken heeft? Dat komt goed uit. Want bij onze winkels krijg jij 20% korting op het hele assortiment. Ook als er al een actie is. 

Onze franchise winkels hanteren hierin eigen voorwaarden. In de vacatures zie je of deze extra van toepassing is.

7. Goed pensioen

Bij goed werkgeverschap hoort een goede pensioenregeling. En die hebben we. Je bouwt bij veel van onze winkels pensioen op bij BeFrank. Je bouwt een goed pensioen op en hebt een lage werknemersbijdrage van slechts 5.7%. 

Onze franchisewinkels hebben een eigen pensioenregeling. Vraag in een gesprek naar je premie.

8. Jouw talent vinden we belangrijk.

Groeien en bloeien vinden we belangrijk. We investeren in goed leiderschap en bieden mooie opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Zowel persoonlijk als vakinhoudelijk.

Zo is er onze eigen Welkoop Academie waarin voor iedere functie specifieke leerpaden zijn ontwikkeld en volg je doorlopend interessante producttrainingen. Wil je dierspecialist worden? Ook dan hebben we een eigen opleiding die je kunt volgen.

Je kunt op ons rekenen.

2.300+

Collega's.

160+

Winkels.

Top 10.

Meest klantvriendelijke bedrijven van Nederland.