Met jouw vakkennis altijd een blije klant.
Bij Welkoop gaan we elke dag voor groei! Of je nu werkt in één van onze winkels, in ons Distributiecentrum of op ons Servicekantoor... Wij bieden jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dit doe je voor jezelf, maar ook omdat we altijd voor een blije klant gaan, elke dag opnieuw!

Gewoon goed in je vak!

Bij Welkoop doen we alles voor een blije klant. Dit betekent dat we altijd advies op maat geven en een oplossing hebben voor elk probleem.

Om dat te kunnen bieden is het belangrijk dat jij als Welkoop medewerker super goed bent in je vak. Je krijgt bij ons dan ook alle ruimte en kansen om jezelf te ontwikkelen en je kennis op peil te houden. 

Ieder seizoen, ander werk.

In de winkels is er ieder seizoen andere kennis nodig. Van snoeiadvies en strooizout bevoorraden tot zomerse gesprekken over bbq's en zwembaden. Het assortiment is divers. Dat maakt werken bij Welkoop zo leuk! Wij zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot de juiste leermodules om seizoenskennis op te doen en de klant goed te kunnen helpen.

De Welkoop Academie.

Start je bij Welkoop, dan begint jouw ontwikkeling al vanaf het moment dat je getekend hebt. In onze Welkoop Academie staat een op maat gemaakt programma voor je klaar zodat je een vliegende start maakt. Daarnaast kun je jouw eigen leerpad samenstellen of kiezen uit de standaard leerpaden passend bij jouw vakgebied. Via de Academie bieden we namelijk een breed aanbod aan e-learningmodules, trainingen, workshops, webinars en Quick Learnings.

Onze trainers aan het woord.

We helpen je praktisch en enthousiast op weg.

Samen gaan we voor groei en bloei! Wanneer je in één van onze winkels aan de slag gaat, bieden wij jou de juiste ondersteuning om te groeien en bloeien door middel van praktische trainingen die je kan volgen.
Misschien ben je helemaal nieuw op de winkelvloer en wil je bijvoorbeeld graag tips over hoe je nu het beste een gesprek met een klant aanknoopt. Of wellicht heb je al verkoopervaring en leer je graag meer over hoe we het bij Welkoop aanpakken. Wij geven de training Merkwaardig Verkopen. Deze is er op verschillende niveaus waarin je samen met collega’s praktisch en enthousiast op weg wordt geholpen bij jouw volgende stap. Zo zorgen we er samen voor dat onze klanten nog blijer de deur uit gaan!
Mascha & Annemieke

Verhalen van onze medewerkers.

Esther: 'Door de Welkoop Academie kan ik klanten echt van goed advies voorzien'

“De Welkoop producttrainingen vind ik super! Zo blijf je goed en snel op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen in ons assortiment. En zo kan ik onze klanten van een goed advies voorzien”
Ontwikkelen bij Welkoop

Marc: 'Voor iedereen betekent persoonlijke ontwikkeling iets anders'

“Gelukkig biedt Welkoop de ruimte om jezelf te ontwikkelen want ik ben van nature erg leergierig en ik ontwikkel mezelf graag continu. Daarom ben ik in 2020 gestart met een MBA Bedrijfskunde studie”

Jeanet: 'Ik vind het fijn om per product dieper op de details in te gaan'

‘’Ik vind het belangrijk om op de hoogte te zijn van het actuele assortiment dat we in onze Welkoop winkels aanbieden. De kennis hierover pas ik dagelijks toe in mijn werk."

Meld je aan voor onze Vacature Wekker.