Bij Welkoop zijn de verkoopmedewerkers meer dan 'alleen' verkoper. Zij zijn dé specialist op het gebied van Tuin, Dier of Kleding. Dankzij hen worden de tuinen van onze klanten groener, de dieren gezonder en lopen onze klanten er altijd praktisch én modieus bij.

Wat maakt het zo leuk?

De één geniet van de leuke en loyale klanten, die vaak weer terugkomen. De ander wordt blij van van de kleine, hechte teams die altijd voor elkaar klaar staan. Maar ook niet onbelangrijk: als Verkoopmedewerker is het mogelijk om echt te groeien en te bloeien. Dit dankzij de tal van online trainingen in onze Welkoop Academie, maar ook door de live trainingen op ons servicekantoor. 

Welkoop. Weet wat te doen.

Wist je dat..

Dat kleine winkels vaak allround Verkoopmedewerker Tuin & Dier hebben en de grote winkels meer specialistisch werken? Kijk daarom naar welke functie goed past! Hieronder staan alle specialismes op een rij. 

Onze specialismes.

Verkoopmedewerker Tuin 

Het beste advies geven over een gezonde bodem, potten, planten of tuingereedschap- en machines. Alles om ervoor te zorgen dat onze klanten kunnen geniet van hun tuin!

Verkoopmedewerker Dier

Voedingsadvies geven, nagels knippen of het aanmeten van een hondentuigje. Jij geeft onze klanten het beste advies en zorgt dat de (huis)dieren fit en gezond blijven!

Verkoopmedewerker Kleding

Veiligheidsschoenen, winterjassen of t-shirts, van zowel vaste collecties als seizoensproducten. Jij geeft als echte fashionista het beste advies aan onze klanten!

Meld je aan voor onze Vacature Wekker.