(Assistent) Bedrijfsleid(st)er.

Welkoop, dé plek waar iedereen kan opbloeien. Als (Assistent) Bedrijfsleid(st)er ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de winkel. Jij weet als geen ander hoe jouw winkel er financieel voor staat, zorgt voor de inkoop van onze kleurrijkste producten, regelt de personele bezetting van de winkel én zorgt dat het team kan bloeien.

Maar.. wat maakt deze baan bij Welkoop zo leuk?
We kunnen wel zeggen dat je bij ons met de voeten in de klei (of tuinaarde) staat. Je staat het grootste deel van de dag op de winkelvloer, maar bent ook in het kantoor te vinden. Van roosters maken tot bijspringen achter de kassa. Geen dag is hetzelfde. Daardoor sta jij elke dag in contact met onze loyale klanten, hun (huis)dieren en (net zo belangrijk) onze toppers op de werkvloer. Samen zorgen jullie ervoor dat de klanten met een lach de winkel verlaten. 

Bloeien van onze medewerkers. 
Onze medewerkers staan bekend om hun hoge kennisniveau van onze producten. Een belangrijke taak voor de (Assistent) Bedrijfsleider is het up-to-date houden hiervan. Wij willen dat al onze medewerkers kunnen bloeien tot een échte specialist. Dit betekent dat je coacht en tijd vrijmaakt zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen! 

Wil je nog meer weten? Onze Bedrijfsleidster Cristi vertelt haar verhaal hier.       

Onze cultuurwaarden.

Samen winnen.

Elke dag beter.

Met plezier.

Jelto, onze bedrijfsleider, vertelt je meer. 

Meld je aan voor onze Vacature Wekker.