Onze goede arbeidsvoorwaarden.

Werken bij Welkoop op het Servicekantoor of in onze DC's betekent samenwerken met plezier en ambitie! Bovendien krijg je bij ons echt een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris en veel mooie secundaire extra's! 

1. Een goed salaris.

Goed werkgeverschap vinden we belangrijk. Daar hoort een goed salaris bij. We zijn hier ook altijd transparant over. In elke vacature zie je de salarisrange die bij de functie hoort. En je kunt ook groeien. Jaarlijks hebben we Performance Management én je lift mee op cao verhogingen vanuit onze Welkoop winkel cao. 

Werk je in een van onze DC's? Dan krijg je een toeslag van 100% op zondag en 50% na 21.00 uur.

2. Vakantie & vrije tijd.

Een goede werk-privé balans is essentieel om goed in je vel te zitten. Daarom krijg je bij ons 25 vakantiedagen én 13 adv dagen. Zo kun je vrij nemen voor een studiedag van de kinderen of gewoon lekker wat vaker een lang weekend weg.

3. Eindejaarsuitkering én resultatenuitkering.

Bovenop je salaris en 8% vakantiegeld krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 2.5% van je bruto jaarsalaris en een resultatenuitkering. Een leuk extraatje!

4. Reis bewust met fiets, trein of auto.

Jij bepaalt zelf hoe je naar kantoor reist; met de trein, bus, fiets of auto. Maak hierin bewuste keuzes, ook voor het milieu. Reis je met de auto? Dan krijg je een km vergoeding van €0,23 (max 45 km enkele reis). Reis je met het openbaar vervoer? Dan vergoeden we jouw trajectkaart. Wil je met de fiets? Dan kan je met ons fietsplan een mooie fiets aanschaffen! 

5. Op kantoor én thuis

We vinden het belangrijk om elkaar te ontmoeten op kantoor. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en dat willen we graag zo houden. Daarom werk je minimaal 2 tot 3 dagen op kantoor. Daarnaast is thuiswerken absoluut mogelijk voor een goede balans tussen werk en privé. Je ontvangt bij ons een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag.

6. 20% personeelskorting

Houd jij, net als wij, van alles wat met tuin en dier te maken heeft? Dat komt goed uit. Want als Welkoop medewerker krijg jij 20% korting op het hele assortiment. Ook als er al een actie is. 

7. Goed pensioen

Bij goed werkgeverschap hoort een goede pensioenregeling. En die hebben we. Je bouwt pensioen op bij BeFrank. Dit met een lage werknemersbijdrage van slechts 4%.

8. Jouw talent vinden we belangrijk.

Groeien en bloeien vinden we belangrijk. We investeren in goed leiderschap en bieden mooie opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. 

Je kunt op ons rekenen.

2.300+

Collega's.

160+

Winkels.

Top 10.

Meest klantvriendelijke bedrijven van Nederland.