Welkoop Heiloo zoekt buitengewone collega's!

  Ben jij een natuurliefhebber, dierenfan of een enthousiaste tuinierder met groene vingers? Dan hebben we fantastisch nieuws! Eind dit jaaropent Welkoop een nieuwe winkel in Heiloo. Om de winkel tot een succes te maken zijn we op zoek naar jou! Kom werken bij Welkoop, waar de passie voor buitenleven, dieren en tuinieren centraal staat.  

Waarom werken bij Welkoop.

Als je gaat werken bij Welkoop Heiloo betekent dat werken in een opstartende winkel. Dit houdt in dat we nieuwe klanten krijgen, nieuwe producten leren kennen en nieuwe processen eigen moeten maken. Dat maakt het leuk, maar ook heel spannend!   
Bij ons ga je werken met de leukste artikelen. Van Dierenvoeding tot Tuinmachines en van Kleding tot bakspullen. Vergeet ook zeker de seizoenartikelen zoals zwembaden, kerstversiering en bbq's niet! Je hoeft je bij ons nooit te vervelen, een dag vliegt voorbij. 

Wat maakt werken bij Welkoop Heiloo zo leuk?

Onze klanten zijn blij met ons advies en de persoonlijke service die we bieden. Of je nu een ervaren hovenier, een beginnende tuinier of een echte dierenvriend bent, bij Welkoop vind je alles wat je nodig hebt.

Daarnaast heerst er een informele en open sfeer, waar iedereen zich thuis voelt. Onze collega's zijn net zo gepassioneerd over het buitenleven als onze klanten. Dat willen we graag overbrengen! Nog een reden waarom we volop kansen bieden voor persoonlijke groei en ontwikkeling: zodat jij niet alleen in je werk, maar ook als persoon kunt bloeien!

Welkoop in beeld.

Word jij vrolijk van blije dieren en groene tuinen? Houd de vacatures in de gaten en kom ons team versterken!

Heb je vragen? Ik help je graag.

Bente Marquering

Recruiter & Marketeer
088 443 22 29