Werken aan je diploma én werken bij de Beste Winkelketen in Tuin en Dier? Dat is een stage bij Welkoop.

Groei en bloei vinden we belangrijk voor jou als stagiaire. Bij ons krijg je dan ook echt professionele begeleiding van een ervaren vakkenner. We kijken natuurlijk naar je relevante opleiding, maar vooral naar wie jij bent. Want wij geloven dat je kennis kan krijgen en passie moet hebben. Bij Welkoop zijn er gedurende het hele jaar bij diverse winkels en op verschillende afdelingen stages en afstudeeropdrachten.

Stage in een winkel - met een groen randje.

Wil je leren hoe je het allerbeste advies en service geeft aan onze klanten? Dan is een stage in een van onze ruim 160 winkels iets voor jou! Volg je een MBO agrarische of paraveterinaire opleiding? We bieden specialistische services voor tuin & dier. Maar ook met een opleiding richting Retail kan je bij ons veel leren. In dat geval moet wel groene vingers hebben en passie voor het buiten leven!

(Afstudeer)stage op ons Servicekantoor.

Ben jij benieuwd hoe we er achter de schermen voor zorgen dat we keer op keer de beste winkelketen zijn in tuin en dier? Kom dan stagelopen of afstuderen op ons Splinternieuwe Servekantoor in Apeldoorn Noord. Je kunt stage lopen op verschillende afdelingen. Denk hierbij aan; Marketing, HR, Finance, Category Management, IT, E-commerce en nog veel meer. 

Stage in ons DC - voor doeners.

Ben jij een echte doener die het logistiek proces van A tot Z wil leren kennen? Welkoop groeit in het aantal winkels en dus in het aantal orders. Zowel online als in onze winkels! Hoe al deze orders worden verwerkt, leren we je graag. Volg jij een MBO- logistieke opleiding? Ga dan deze uitdaging aan!

Contact.

Wil jij stagelopen in een van onze winkels? Stuur dan een mail naar een Welkoop winkel bij jou in de buurt! Wil je stagelopen of afstuderen op ons Servicekantoor? Kijk dan of er openstaande vacatures zijn of stuur mij een mail!

Bente Marquering

Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie
088-4432229

Meld je aan voor onze Vacature Wekker.