Vrijblijvend kennismaken als Data Engineer?

Welkoop is volop in ontwikkeling en dat geldt ook voor onze Business Intelligence afdeling. Door slimmer met onze data om te gaan kunnen we proactiever beslissingen nemen, anticiperen op toekomstontwikkelingen en nog relevanter zijn voor onze klanten. Zo weten we altijd wat te doen. Om deze stappen te kunnen zetten zijn we op zoek naar een Data Engineer
Ben jij benieuwd of BI binnen Welkoop aansluit bij jouw ambities als Data Engineer? We vertellen je graag meer over de fase waar we nu in zitten en de impact die jij binnen deze functies kan maken. 
Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk om een digitale afspraak in te plannen.

Meld je aan.

Pim en Yentl
Wij zijn Pim Segers (Product Owner en Teamlead BI) en Yentl Klein Gotink (Medewerker Recruitment en Arbeidsmarktcommunicatie). 
We nemen je graag mee in de wereld van BI en Data binnen Welkoop. Via bovenstaande link kun je je gegevens achterlaten. We bellen je dan zo snel mogelijk terug om een vrijblijvend digitaal kopje koffie in te plannen. 

Lees hier de verhalen van IT collega's.

Finance & Control
IT
Verhalen

Rob Kuster - Kwaliteit bij Welkoop

Kwaliteit bij Welkoop betekent onderscheidend vermogen. Wij leggen de lat hoog. Als wij alle normen naleven, levert dit een hoog kwaliteitsproduct richting de klant en maken we onze klantbelofte ‘Welkoop, weet wat te doen’ mede waar.

IT
Verhalen

Pim Segers - Product Owner BI

Welkoop is volop in ontwikkeling en dat geldt ook voor onze Business Intelligence afdeling. Door slimmer met onze data om te gaan kunnen we proactiever beslissingen nemen, anticiperen op toekomstontwikkelingen en nog relevanter zijn voor onze klanten. Zo weten we altijd wat te doen.

IT
Verhalen

Laurens Kozijn - Applicatiebeheerder

Het is een veelzijdige functie waar ontzettend veel uitdaging ligt. Ik heb de flinke groeifase van Welkoop mogen ervaren. Het toekomstbestendig maken van de organisatie proef je overal in terug. Bijvoorbeeld de omnichannel strategie. Daar hebben we meerdere projecten voor lopen binnen onze afdeling.

IT
Verhalen

Tim Holweg - Manager IT

Bij ons krijg je de ruimte om écht mee te denken in onze processen. Alleen als team kunnen wij blijven innoveren en onszelf in onze kracht zetten. Samen met partners versterken we onze dienstverlening.

IT
Verhalen

Chris Stocks - Skilled Helpdeskmedewerker

Wat ik uniek vind aan Welkoop is 100% de verantwoordelijkheid die ik krijg. Als Skilled Helpdeskmedewerker mag ik taken uitvoeren die bij andere bedrijven onder verantwoordelijkheden van een Teamleider of Systeembeheerder vallen.