Wij gaan eind augustus verhuizen! Wil jij deel uitmaken van onze nieuwe winkel? 

We komen op een supergoede locatie in Zeewolde. Het adres is Bolwerk 11 (op het retailplein).

Een splinternieuwe winkel, extra producten én nieuwe klanten. Hoe leuk is dat?! Daarnaast betekent werken bij Welkoop Zeewolde werken met de leukste artikelen. Van Dier tot Tuin en van Kleding tot bakspullen. Vergeet ook zeker de seizoenartikelen zoals zwembaden, kerstversiering en bbq's niet! Je hoeft je bij ons nooit te vervelen, een dag vliegt voorbij.

Met wie kom je te werken?

Welkoop Zeewolde bestaat uit een klein, hecht team met een vaste kern van ongeveer 8 personen. We bouwen op elkaar en hebben veel voor elkaar over. Dat moet ook wel, want  met een klein team heb je elkaar nodig. Voor elkaar invallen in nood of diensten ruilen is dan ook vanzelfsprekend bij ons. Serieus werken hoort erbij, maar gezelligheid en een grapje tussendoor is net zo belangrijk. Als jij plezier hebt op je werk, straal je dit ook uit! 

'We doen het voor elkaar en met elkaar!'

Bij ons is iedereen welkom. Jong, oud, nog groen achter de oren of al jarenlange ervaring. Ook als je Welkoop nog niet kent, nemen we je graag mee in onze wereld. 

Wat maakt werken bij Welkoop Zeewolde zo leuk?

Echt typerend voor Welkoop Zeewolde is dat wij onze service voor onze klanten heel hoog in het vaandel hebben staan. Met een lach onze klanten begroeten en ze helpen. Dat is belangrijk, want wij zijn de uitstraling van de winkel.

Een leuk weetje? Onze klanten komen bewust voor ons terug. We krijgen vaak te horen dat we zo servicegericht zijn en goed helpen. Daarom zoeken we collega's met een gezonde portie enthousiasme voor zowel onze (vaste) klanten, maar ook voor onze collega's. 

'Doen wat je belooft en je uiterste best doen. Dan komt het goed.'

Natuurlijk kun jij bij ons groeien & bloeien! Specifieke kennis hoef je daarom niet direct paraat te hebben, want dit kan je krijgen. Wat we wel verwachten? Echte interesse in onze producten, klanten en het team.

Heb jij passie voor Tuin, Dier of Kleding? Bij ons kun je je specialiseren in de categorie die jij het leukste vindt!

Welkoop in beeld.

Vragen?

Onze bedrijfsleider, Danny, vertelt je er graag alles over!

Bel Welkoop Zeewolde op: 036 522 1502