Verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega?

Werken bij Welkoop Noordhorn betekent werken met de leukste artikelen in één van onze nieuwste winkels! Van Dier tot Tuin en van Kleding tot bakspullen. Vergeet ook zeker de seizoenartikelen zoals zwembaden, kerstversiering en bbq's niet! Je hoeft je bij ons nooit te vervelen, een dag vliegt voorbij. Dus steek jij graag jouw handen uit de mouwen, heb je een frisse blik en ben je klantvriendelijk? Kom dan werken bij Welkoop Heerenveen!

Met wie kom je te werken?

Wij zijn het gezellige team van Welkoop Noordhorn. Veel van onze medewerkers werken al ruim 10 jaar bij ons. Daardoor zijn we een hecht team. Elke dag staan wij met zijn allen klaar om de beste service te bieden aan onze klanten. Natuurlijk is in ons team ontspanning ook belangrijk; een kletspraatje of grapje tussendoor kan daarom ook zeker! 

Wat maakt werken bij Welkoop Noordhorn zo leuk?

Wanneer je ervan houdt om echte binding te krijgen met de klanten, ga je dat zeker vinden bij Welkoop Noordhorn. Hier kennen wij de klanten (én huisdieren) bij naam, hebben we een hele ontspannen sfeer en merk je echt het dorpse gevoel. 

In de winkel maken wij echt tijd voor de klant. We maken een praatje en bieden hulp wanneer ze dit nodig hebben. We maken daardoor echt binding met de klant. Dat vinden zij prettig en is voor ons heel gezellig! 

Natuurlijk kun jij bij ons groeien & bloeien! Heb jij passie voor Tuin, Dier of Kleding? Bij ons kun je je specialiseren in de categorie die jij het leukste vindt! Daarnaast hebben wij leuke BBL-plekken beschikbaar in onze winkel.

Welkoop in beeld.

Vragen?

Onze bedrijfsleidster, Jelto, vertelt je er graag alles over!

Bel Welkoop Noordhorn op: 0594 745 688

Bedrijfsleider Heerenveen