Verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega?

Werken bij Welkoop Middenbeemster betekent werken met de leukste artikelen in een supergezellige winkel! Van Dier tot Tuin en van Kleding tot bakspullen. Vergeet ook zeker de seizoenartikelen zoals zwembaden, kerstversiering en bbq's niet! Je hoeft je bij ons nooit te vervelen, een dag vliegt voorbij. Dus steek jij graag jouw handen uit de mouwen, heb je een frisse blik en ben je klantvriendelijk? Kom dan werken bij Welkoop Middenbeemster!

Met wie kom je te werken?

Wij zijn het gezellige team van Welkoop Middenbeemster. We zijn een goede mix van oude rotten en jonge bloemen! Een gezellige sfeer met een goede mix van junior, medior en senior en er valt altijd veel te lachen! 

Welkoop Middenbeemster, Kom bij ons werken!

Wat maakt werken bij Welkoop Middenbeemster zo leuk?

Middenin het authentieke Nederlandse landschap ligt Middenbeemster. In dit mooi dorp zit al ruim 60 jaar een Welkoop-winkel. Een echt begrip in het dorp én de omgeving. 

We hebben een supervaste klantengroep, waardoor je echt feeling kan krijgen en weet wat ze willen of wat ze nodig hebben. De namen zijn bij ons dan ook niet onbekend. We zijn bijna familie! 

Natuurlijk kun jij bij ons groeien & bloeien! Heb jij passie voor Tuin, Dier of Kleding? Bij ons kun je je specialiseren in de categorie die jij het leukste vindt! Daarnaast hebben wij leuke BBL-plekken beschikbaar in onze winkel.

Welkoop in beeld.

Vragen?

Onze bedrijfsleidster, Ronnie, vertelt je er graag alles over!

Bel Welkoop Middenbeemster op: 0299 681 332

Welkoop Middembeemster - Kom bij ons werken. Weet wat te doen. Tuin, dier en kleding