Verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega?

Werken bij Welkoop betekent werken met de leukste artikelen. Van Dier tot Tuin en van Kleding tot bakspullen. Vergeet ook zeker de seizoenartikelen zoals zwembaden, kerstversiering en bbq's niet! Je hoeft je bij ons nooit te vervelen, een dag vliegt voorbij. In Hoorn vind je onze splinternieuwe Welkoop winkel. 

Met wie kom je te werken?

Omdat we nog een splinternieuwe winkel zijn, is ons team nog vrij klein. We zijn een hecht en jong team dat het belangrijk vind om samen hard te werken maar vooral ook plezier te maken. 
Ons team bestaat uit nieuwe collega's én collega's die al een tijd bij Welkoop werkzaam zijn. Dat betekent dus dat er al veel kennis in huis is. De bedrijfsleider is Koen. Koen is, naast ervaren bedrijfsleider, een mensenmens die er alles aan doet om iedereen in zijn of haar kracht te zetten!

Wat maakt werken bij Welkoop Hoorn zo leuk?

Werken bij Welkoop Hoorn betekent werken in een opstartende winkel. We ontvangen nog veel 'nieuwe' klanten die we graag het beste advies en de beste service willen geven zodat we ze de volgende keer weer mogen verwelkomen. 

Ons assortiment is seizoensgebonden, wat zorgt voor veel afwisseling in je functie! Zo kun je elk seizoen jouw kennis verbreden en heb je steeds weer nieuwe producten in je handen.

Word jij vrolijk van blije dieren en groene tuinen? Houd de vacatures in de gaten en kom ons team versterken!

Heb je vragen? Ik help je graag.

Ik stel me graag voor.

Koen Vriezen.

Bedrijfsleider Hoorn.

Welkoop in beeld.