Verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega?

Ben jij de collega die een passie heeft voor tuin of dier? Bij Welkoop Groningen kun jij jouw lol op! Je bent allround inzetbaar en pakt alles graag op. Zie jij jezelf bij ons werken? Solliciteer dan bij Welkoop Groningen!

Met wie kom je te werken?

Welkoop Groningen heeft een groot team. Je komt bij ons te werken met 15 enthousiaste collega's. Veel van onze collega's zijn nieuw, maar heel leergierig en spontaan. Zij lopen rond met een frisse blik en hebben altijd veel ideeën! 

Welkoop Groningen

Wat maakt werken bij Welkoop Groningen zo leuk?

Werken bij Welkoop Groningen betekent snel schakelen. Een deel van de klanten wil graag gedegen advies. Het andere deel komt niet voor advies, maar wil het mooie product direct kopen. Deze afwisseling houdt het superleuk om bij Welkoop Groningen te werken! 

Juist omdat wij een jong team hebben, is groeien en bloeien belangrijk. Je hoeft bij ons niet alle kennis paraat te hebben. Bij ons krijg je de tijd om écht te leren. Dit van de bedrijfsleider op de werkvloer of via de Welkoop Academie. Voor ons is de persoon belangrijk. Spontaniteit en leergierigheid; dat zoeken wij! 

Welkoop in beeld.

Vragen?

Onze bedrijfsleider, Rico, vertelt je er graag alles over!

Bel Welkoop Groningen op: 050 573 5720

Welkoop Groningen