Verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega?

Ben jij de collega die een passie heeft voor tuin of dier? Staat service voor jou centraal en ben je bereid om dagelijks nieuwe dingen te leren en je horizon te verbreden? Wil je in een enthousiast team werken die voor elkaar klaar staat en elke dag de klant in het zonnetje wilt zetten? Solliciteer dan bij de Welkoop in Einighausen!

Met wie kom je te werken?

Ons team bestaat uit een enthousiaste collega’s van diverse leeftijden die elke dag voor de klant en elkaar klaar staat. Een prettige werksfeer, plezier en samenwerken zijn kernwaarden van ons team. Deze positieve feedback krijgen wij dan ook vaak terug van onze klant!
Welkoop Einighausen

Wat maakt werken bij Welkoop Einighausen zo leuk?

Werken bij Welkoop Einighausen betekent dat je komt te werken in team dat passie heeft voor de producten die wij verkopen. Onze klant deelt deze passie en is het bijzonder leuk om het verkoopgesprek aan te gaan. Ons assortiment bestaat uit artikelen voor tuin, dier, kleding en een variërend plein voor ieder seizoen. Denk hierbij aan zwembaden, BBQ’s en kerstbomen. Geen dag is hetzelfde en iedereen krijgt de vrijheid om zichzelf te ontwikkelen. We hebben een open cultuur en maken alles bespreekbaar op een positieve manier.

Bij Welkoop vinden wij het belangrijk dat er aandacht is voor klant, maar ook voor het personeel. Daarom geven wij het personeel regelmatig verkooptrainingen en is er een Welkoop Academy om je te voorzien van heel veel productkennis om sterk in je schoenen te staan. Ook hebben wij een personeelsvereniging waar leuke evenementen georganiseerd worden. Kortom, het is een feest om bij Welkoop te werken.

Welkoop in beeld.

Vragen?

Onze bedrijfsleider, Andy, vertelt je er graag alles over!

Bel Welkoop Einighausen op: 046 400 7808