Verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega?

Heb jij passie voor tuin en dier en staat service voor jou centraal? Dan zou je heel goed bij Welkoop kunnen passen en Welkoop bij jou! We investeren in jouw groei en je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je komt te werken in een  enthousiast team dat elke dag voor elkaar klaar staat! Solliciteer snel. Je vindt de vacatures onderaan de pagina.

Met wie kom je te werken?

Ons team bestaat uit 15 enthousiaste collega's van diverse leeftijden die elke dag voor de klant en elkaar klaar staan. Veel van onze collega's werken hier al een ruime tijd. Dat zegt wel wat over de sfeer! Met veel vertrouwen in elkaar zorgen we elke dag voor veel plezier, de beste service en het allerbeste advies!

Wat maakt werken bij Welkoop Aalsmeer zo leuk?

Werken bij Welkoop Aalsmeer betekent dat je komt te werken in team dat passie heeft voor tuin en dier. Onze klant deelt deze passie en daarom is het bijzonder leuk om het verkoopgesprek aan te gaan.

We hebben een breed assortiment dat bestaat uit de werelden tuin, dier, kleding. Ook hebben we een variërend seizoensplein. Denk hierbij aan zwembaden, BBQ’s en bijvoorbeeld kerstartikelen. Hierdoor heb je veel variatie in je werkzaamheden en is geen dag hetzelfde. We hebben een open cultuur en bieden jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen!

Kortom, het is een feest om bij Welkoop te werken!

Welkoop in beeld.

Vragen?

Onze bedrijfsleidster, Yolande, vertelt je er graag alles over! Bel Welkoop Aalsmeer op: 0297 330 500.  

Meld je aan voor onze Vacature Wekker.