Verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega?

Werken bij Welkoop Someren is leuk! Wij hebben in onze winkel veel afwisseling. Dit op het gebied van de werkzaamheden, seizoenen, maar ook in de klanten die ons bezoeken. Daarnaast (en minstens net zo belangrijk): de sfeer in het team is top!

Met wie kom je te werken?

Het team in Someren is een hechte club die veel voor elkaar over heeft en elkaar helpt in de winkel. Ook als een collega onverwacht een vrije dag nodig heeft, staan ze klaar om dit op te vangen. De sfeer in de winkel is informeel en respectvol naar elkaar en elkaars meningen, ideeën en opvattingen. Ook kennen we onze klanten en hun huisdieren persoonlijk, wat natuurlijk een echte band schept.

In ons team kun je bovendien groeien & bloeien! Heb jij passie voor Tuin, Dier of Kleding? Fijn! Dan leren wij je graag de fijne kneepjes van het vak zodat jij je kunt specialiseren in de categorie die jij het leukste vindt!
test

Wat maakt werken bij Welkoop Someren zo leuk?

Bij Welkoop Someren is geen dag hetzelfde. Er is altijd 'werk aan de winkel'. Onze winkel is altijd klaar voor het komende seizoen en dit doen we met zijn allen. Wij zetten graag de juiste persoon op de juiste plek. Zo halen we de mooiste en beste resultaten. Niet alleen voor Welkoop zelf, maar ook voor de persoonlijke groei van onze medewerkers. 

Onze winkel is ruim en overzichtelijk met een breed en uniek assortiment. We hebben ook een grote buitenpresentatie van 320 m2 voor de verkoop van planten en in de winter onze kerstbomen.

Welkoop in beeld.

Vragen?

Onze bedrijfsleider, Rex, vertelt je er graag alles over!

Bel Welkoop Someren op: 0493 490 045
Welkoop Someren