Verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega?

Bij Welkoop Leeuwarden - West hangt een relaxte sfeer waarbij veel eigen verantwoordelijkheid mag worden genomen. Doordat je verantwoordelijk bent voor je eigen afdeling kun je hier volop op inspelen en is geen dag hetzelfde! We willen dat iedere medewerker het beste uit zichzelf kan halen en hebben een open cultuur waarbij we alles bespreken wat er in de winkel speelt. We gaan op een positieve manier met elkaar om en houden van een geintje!

Met wie kom je te werken?

We hebben een gemixt team qua leeftijd, kennis, kunde en achtergrond. We zijn een hecht team en hebben veel voor elkaar over. Of je nu bedrijfsleider of vakkenvuller bent, we zijn allemaal gelijk aan elkaar. Iedere mening telt en eigen inbreng wordt altijd gewaardeerd!

In ons team kun je bovendien groeien & bloeien! Heb jij passie voor Tuin, Dier of Kleding? Fijn! Dan leren wij je graag de fijne kneepjes van het vak zodat jij je kunt specialiseren in de categorie die jij het leukste vindt!
test

Wat maakt werken bij Welkoop Leeuwarden - West zo leuk?

Bij Welkoop Leeuwarden - West is geen dag hetzelfde. Er is altijd 'werk aan de winkel'. Onze winkel is altijd klaar voor het komede seizoen. Iedere klant zien we als een gast en we geven dan ook altijd het beste advies. We kennen onze vaste klanten persoonlijk en vaak hun honden ook.

Onze winkel is ruim en overzichtelijk met een breed en uniek assortiment. Onze huiskonijnen Max en Elsa zijn echte publiekstrekkers! Ze wonen in onze Hooijberg en krijgen van velen een fijne aai over hun bol.

Welkoop in beeld.

Vragen?

Onze bedrijfsleider, Ernst Jan, vertelt je er graag alles over!

Bel Welkoop Leeuwarden - West op: 058 215 7711

Bedrijfsleider Leeuwarden - Ernst Jan