Verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega?

Passie voor Tuin en Dier. Dat is belangrijk! Kennis kun je krijgen, passie moet je hebben. Zo werken we bij Welkoop Apeldoorn West. Met of zonder ervaring, iedereen is welkom! Wij zijn blij zolang jij leergierig bent, vragen stelt en graag service biedt aan onze klanten! Zien wij jou snel?

Met wie kom je te werken?

De sfeer bij Welkoop Apeldoorn West is echt fantastisch. Wij hebben mensen van alle leeftijden rondlopen en zijn een hecht team. Wat wij heel belangrijk vinden is betrokkenheid en gezelligheid. 

Wij hebben dan ook regelmatig teamuitjes! Een jaarlijkse barbeque, borrels of een keer beachvolleyballen. We doen het allemaal als team. 

Wij kijken naar de sterke punten van onze medewerkers en leiden ze graag op! In de winkel of via de Welkoop Academie. Iedereen in ons team moet kunnen groeien en bloeien op zijn/haar eigen manier. 

Welkoop Apeldoorn, team

Wat maakt werken bij Welkoop Apeldoorn West zo leuk?

Iedereen is belangrijk bij ons. Ideeën of eigen inbreng worden gewaardeerd en dit merk je. Iedereen van ons team wordt betrokken bij het hele proces in de winkel. Meedenken met aanbiedingen, het actualiteitsplein of het verzinnen van ludieke acties. Alles komt aan bod. 

Wij willen als winkel bekend staan om onze service. Ons doel: er zijn voor de klanten. Net dat ene stapje exra zetten in de service of dat laatste stukje advies meegeven. Zorgen dat de klant tevreden is en daarmee een fan is van onze winkel. 

Welkoop in beeld.

Vragen?

Onze bedrijfsleider, Michell, vertelt je er graag alles over!

Bel Welkoop Apeldoorn op: 055 534 1493

Welkoop Apeldoorn