Welkoop, weet wat te doen.

Welkoop, weet wat te doen. Dat is onze klantbelofte. Wij weten altijd wat te doen, hebben voor elk probleem een oplossing en geven in de winkels en online het allerbeste advies. Deze propositie kunnen we alleen waarmaken met een ijzersterk assortiment en goede service. We staan voor kwalitatief goede producten met een fijne gebruikerservaring. Een hark of schoffel die je hele leven mee gaat en met je hond naar de winkel kunnen voor het knippen van nagels of een vachtcontrole. Ons assortiment ondersteunt ons advies en zorgt voor een blije klant. Dit is waar de afdeling Category Management voor staat en waar we dagelijks aan werken.

Marc Krukkert - Manager Category Management.

Category Management bij Welkoop is heel breed en divers. Toen ik in 2014 werd benaderd door Welkoop kende ik de formule eigenlijk nauwelijks. Na me te hebben verdiept, werd ik enthousiast. Ik zag direct kansen en tekende de stappen die we konden maken uit. Welkoop heeft zich ontwikkeld naar inmiddels een professionele formule met meer dan 160 winkels. We mogen met recht zeggen dat we een strakke afdeling Category Management hebben staan. Er is en blijft veel ruimte voor eigen inbreng om te verbeteren, verduurzamen en te vernieuwen. Die ruimte vind ik belangrijk, die wil ik behouden. Dat maakt ons uniek en dat maakt het werken bij Welkoop leuk. 

"In mijn team werken we vanuit een omnichannel klantbenadering met de consumentbehoefte en de uitvoerbaarheid van onze plannen in de winkels in ons achterhoofd".

Onze uitdagingen.

Duurzaamheid.

Duurzaamheid staat van nature al heel dichtbij ons. Kwalitatief goede producten die lang mee gaan, leveren we al jaren. Maar we gaan veel meer doen. Duurzame verpakkingen en het bieden van een assortiment waarin we onze klant helpen om een bewuste keuze te maken, vinden we belangrijk. Duurzame gewasbescherming, het recyclen van kleding en efficiënt omgaan met alles wat de natuur ons te bieden heeft, wij gaan ermee aan de slag.

"Duurzaamheid dragen we niet alleen uit in onze producten, maar ook in onze services".

Eigen merk.

De komende jaren focussen we ons op het uitbreiden van ons eigen merk assortiment. We hebben stevig gebouwd aan onze merkbekendheid als gedegen adviespartner. Deze autoriteit helpt ons enorm in het voorzien van de klantbehoefte naar meer eigen merk producten en services. Producten gemaakt vanuit onze kennis en ervaring én met een duurzaam karakter. Hier werken we hard aan. 

"Wij zijn in Nederland de eerste Retailer met 100% recyclebare eigen merk verpakkingen voor onze honden- en kattenvoeding".

Écht impact maken

Werken op onze afdeling Category Management, betekent dat je echt impact kunt maken. Impact met een eigen assortimentsvisie waarbij je de ruimte krijgt om je eigen ideeën uit te voeren, successen te behalen en fouten te maken.

Blik naar buiten

Bij ons krijg je de ruimte om je blik naar buiten te werpen. Category Management zoekt, vindt en laat zich inspireren. We streven naar langdurige samenwerkingen met onze leveranciers. Samen met fabrikanten versterken we onze positionering.

De invloed van een CM'er

Binnen onze eigen merk strategie is volop ruimte voor eigen invulling. Niet alles is in beton gegoten. De lijnen zijn kort en je kan snel schakelen. Zie je kansen voor ontwikkeling die passen bij onze propositie? Dan kan jij je gang gaan!

Fantastisch pand en leuk team

We hebben een fantastisch modern kantoorpand met DC waar het prettig werken is, maar thuis werken kan ook! Ons team is professioneel en energiek en we zijn welwillend om elkaar te helpen.

Goede arbeidsvoorwaarden

We hebben een mooi pakket met arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris, afhankelijk van je functie 6% bonus en een auto. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen + 13 adv dagen en profiteer je van een goede pensioenregeling met lage werknemersbijdrage en ruimte voor groei en ontwikkeling.

Onze cultuurwaarden.

Meld je aan voor onze Vacature Wekker.