IT & BI bij Welkoop, echt een mooie fase om aan boord te stappen.

Welkoop groeit hard. Met de ambitie om dé Omnichannel retailer te worden in tuin en dier liggen er veel uitdagingen. Uitdagingen in IT en BI. Een hele mooie fase om aan boord te stappen. Onlangs gaf Tim Holweg, onze IT Manager een interview bij Simac. Lees hieronder meer.

Interview Simac. Tim vertelt.
Welkoop maakt inhaalslag in IT.

Drie jaar geleden is Welkoop gestart met een inhaalslag door als eerste het oude ERP-systeem te vervangen door Microsoft Dynamics 365. Het bedrijf is nu bezig met het vervangen van de integratielaag en het implementeren van Salesforce, terwijl tegelijkertijd wordt gewerkt aan een nieuw datawarehouse en aan een nieuw productinformatie management systeem (PIM). “De inhaalslag is nodig om uit te groeien tot een volwaardige omnichannelretailer. Alle IT-investeringen worden daarop afgestemd. En alle IT-systemen worden tegen het licht gehouden. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de software om promoties en prijzen te bepalen.”

Wil jij deel uitmaken van ons IT team en Welkoop helpen groeien? We zoeken een Business Analist en een BI- en Data Manager.

IT ICT

De plannen voor 2023-2024.

Onze IT afdeling is volop in ontwikkeling. Dat kun je wel zien aan alle mooie projecten die er op de roadmap staan. 

  1. Integratie iPIM
  2. Data gedreven organisatie (real time data ontsluiten)
  3. Introductie loyalty app
  4. Doorontwikkeling Loyalty
  5. Forecast & Replenishment
  6. Volledig nieuwe website en webshop
  7. ODBMS Uitfaseren
  8. Informatiebeveiliging
  9. Het implementeren van een forecast en replenishment applicatie

Kortom; Er liggen veel mooie uitdagingen waarin jij een belangrijke rol gaat hebben. Daarnaast zijn we professioneel en collegiaal én nog klein genoeg voor prettige korte lijnen, waardoor je snel kunt schakelen en echt impact kunt maken.

BI & Data.

Waarom loopt de ene winkel beter dan de andere? Wat zijn de financiële resultaten en hoe koppelen we deze aan demografische gegevens? Geef jij ons inzicht en advies? Haal jij externe data op en integreer je deze met onze eigen inzichten? 

We zoeken een BI- en Data Analist die ons verder gaat helpen en echt impact kan gaan maken!

Heb je vragen?

Ik help je graag!

Mardi Sibma

Recruitment IT
088-4432753

Meld je aan voor onze Vacature Wekker.